Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2018 16:48
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jak do Tarantinova nového filmu zapadne Bruce Lee a proč půjde o bizarní příběh ve stylu Pulp Fiction?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Také víme, kdo si legendárního herce a mistra bojových umění zahraje.

Kolem běsnění a vraždění Charlese Mansona a jeho rodiny je stále několik otazníků. I zodpovězené otázky se však často nedostávají na povrch.

Jednou z nich je i účast legendárního Bruce Leeho v případě vraždy Sharon Tate, tehdejší manželky Romana Polanského, která v té době nosila jeho dítě.

A přestože se to zdá extrémně neuvěřitelné, Polanski jednu chvíli věřil, že právě Bruce Lee zabil jeho ženu a nedonošené dítě.

V roce 1968 trénoval legendární mistr bojových umění právě s Sharon Tate. Mělo jí to pomoci při natáčení snímku The Wrecking Crew. Po vraždách v srpnu 1969 s ním nakonec trénoval i samotný Polanski.

 
 
 
View this post on Instagram

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

A post shared by @ margotrobbie on



Tomu jednoho dne Bruce říkal, jak ztratil své drahocenné brýle a nikde je nemůže najít. To Polanského přivedlo zpět k loňské nešťastné události. Vzpomněl si totiž, že v policejním hlášení se mluvilo o jistých brýlích. Ty měly patřit jednomu z neidentifikovaných vrahů... a to Polanskému stačilo.

Samozřejmě, později se ukázalo, že Lee s těmito událostmi nemá absolutně nic společného. Všichni ale dobře víme, že Tarantinto se neomezuje historickou přesností, viz Inglorious Basterds.

Nechceme klamně předpovídat, ale byli bychom překvapeni, kdybychom se nedočkali nějaké bizarní scény, jakých jsme si užili mnoho například v takovém Pulp Fiction.

Bruce Leeho si v šedesátkovém Once Upon a Time in Hollywood zahraje jeho dlouholetý obdivovatel Mike Moh. Natáčení momentálně probíhá v plném proudu. Fotky z placu si můžete prohlédnout i v našem vlákně, kde se nejnovější tarantinovce detailně věnujeme.

Jak do Tarantinova nového filmu zapadne Bruce Lee a proč půjde o bizarní příběh ve stylu Pulp Fiction?
Domů
Sdílet
Diskuse