Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2018 2:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Po FEFE přijde BEBE. Tekashi 6ix9ine oznamuje další hit, zveřejňuje ukázku a zmiňuje i Drakea

HUDBA
Uložit Uložené

Duhovému raperovi dlouho pokorné chování nevydrželo a společně s oznámením nové skladby přidává další odvážné vyjádření.

I když jsme si mysleli, že po všech těch událostech se už Tekashi 6ix9ine uklidní a konečně se zařadí mezi zbytek kolegů jako součást hudebního průmyslu, možná jsme se mýlili. Dokazují to jeho aktuální vyjádření, resp. příspěvky na Instagramu, kterými se opět uchází o pozornost širokého (a nejen svého) publika.

Extrémně úspěšné FEFE s Nicki Minaj pochopitelně vyvolalo bujaré diskuse a všiml si ho i samotný Drake, který se s ním předjížděl v prestižních žebříčcích Billboardu a na streamovacích službách s věcí In My Feelings. Raper z Toronta se Tekashimu vysmál a i když původní reakce duhového kolegy byla no more beefs, asi to ve skutečnosti pravda nebyla.

Dnes se na Tekashiho Instagramu objevila ukázka nové skladby BEBE, která by měla spatřit světlo světa už za pár dní, tedy přesně 31. srpna. Už po pár sekundách vám bude jasné, že půjde o věc z jiného, spíše latino soudku a hostovat bude Anuel AA.

Pár desítek minut nato přistála na Danielově profilu další fotka, tedy spíše oznámení, kde autor píše, že se nemůže dočkat další platiny a pohledu na obličeje fanoušků i hejterů. V popisu ještě přilévá a tvrdí, že je „hottest in the game“. Fanoušky posílá, ať si ještě jdou poslechnout Drakea, než nový singl vyjde. Ty nám dej klidně vědět, zda se na novinku na základě ukázky těšíš a zda si myslíš, že by mohl být konflikt s Champagne Papim reálný.

Domů
Sdílet
Diskuse