Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2018 19:21
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Rami Malek vám jako Freddie Mercury ukáže, jak vznikal jeden z největších hitů skupiny Queen

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávané hudební drama a životopis Freddieho Mercuryho vypadá úžasně i v nejnovějším promu.

Bohemian Rhapsody se nemůžeme dočkat. V redakci tipujeme, že A Star is Born bude lepším filmem, ale právě biografie Freddieho Mercuryho a Queen bude zážitkem, na jaký nezapomeneme. Husí kůže nás provází s každými uvolněnými promo záběry a jinak tomu není ani dnes.

Vyšlo totiž video zobrazující dvě scénky z filmu. Přípravu a vznik budoucího hitu a následný koncert. Freddie bude nepochybně hlavní postavou, ale určitě se můžeme těšit také na zbytek kapely. Nakonec, ty hity přece vymysleli a nahráli spolu.

Scénář napsal Anthony McCarten (The Theory of Everything) a kromě Maleka uvidíme i Josepha Mazzelloa, Gwilyma Leeho, Bena Hardyho či Allena Leeche. Premiéra se v našich kinech uskuteční 1. listopadu 2018.

Část z filmu režíroval Bryan Singer (X-Men), v procesu natáčení byl však vyhozen a nahrazen Dexterem Fletcherem (Eddie the Eagle).

Rami Malek vám jako Freddie Mercury ukáže, jak vznikal jeden z největších hitů skupiny Queen
Zdroj: 20th Century Fox

Domů
Sdílet
Diskuse