Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2018 11:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Idea, Boy Wonder, Matys a další členové Ty Nikdy stoupají jako ceny drinků na horách

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Už československá crew vydává track se zvukem, který jim dosud nebyl charakteristický. Zároveň oznamují vydání alba AKTA X.

Pokud sleduješ českou rapovou scénu, pravděpodobně sis všiml, že se jí konečně dostává dostatek pozornosti. Tedy, pokud bychom ji měli porovnat s tou slovenskou.

Zároveň je velmi dobré vidět vliv mladších kolegů, jejichž snaha přinášet nový zvuk ovlivňuje i zbytek. Můžeme tedy hovořit o skoro ideálním stavu, který dokonce nepřerušují ani zbytečné konflikty, což se už o Slovensku říci nedá.

Z tohoto zbytečně dlouhého úvodu nyní přemostíme na nový track od celé Ty Nikdy partie a ty už snad víš, o čem mluvíme.

Kluci totiž vydávají skladbu s názvem Han Solo, kde je vidět jejich snaha posunout se a zároveň zachovat typické rysy labelu, což bereme všemi deseti. Novinka dostává i vizuál z berlínského Red Bull Music Studios, kam se běžný smrtelník nedostane. O video se postaral SuleDsgn.

Zároveň jsme se dočkali informace o tom, že už 23. 10. spatří světlo světa i nové album celého Ty Nikdy AKTA X. Nyní už ale track Han Solo, na který nám určitě svůj názor napiš do komentářů.

Domů
Sdílet
Diskuse