Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2018 23:21
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Lady Gaga a Bradley Cooper si získají vaše srdce v nádherné skladbě pro film Zrodila se hvězda

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A Star is Born vypadá jednoduše skvěle.

Režijní debut Bradleyho Coopera může být jednou z 10 největších filmových událostí letošního Hollywoodského zápolení. Snad mluvím za celou redakci, když prohlásím, že to vypadá jednoduše skvěle a že se na hudební drama nesmírně těšíme.

Cooper se kvůli tomu učil zpívat a společně s Gagou nahráli celý originální soundtrack. Část z něj zazněla již ve skvělém prvním traileru, no a dnes ji tu máme v celé své kráse. Doprovázejí ji přitom i dosud neviděné záběry.

I proto jsme se rozhodli dát tomuto počinu znovu prostor. Premiéru totiž má už 4. října a my věříme, že nepůjde o zklamání. Gaga a Cooper již mají naše srdce, zbývá už jen získat naše filmařské mozky. I když... v tomto případě se asi skutečně bude hrát na srdíčko.

Níže se můžete podívat na výrobu filmu a jeho další aspekty ve videu ze zákulisí doplněného o rozhovory s hlavními herci. A nezapomínejte, první ohlasy byly nadmíru pozitivní.

Kromě Coopera a Gagy uvidíme i herce jako Andrew Dice Clay, Dave Chappelle či Sam Elliott. Texty písní napsala Gaga společně s Cooperem a umělci včetně Lukase Nelsona, Jasona Isbella a Marka Ronsona. Zdá se, že tu máme dalšího oscarového adepta.

Premiéry A Star is Born/Zrodila se hvězda se dočkáme 4. října. Nemůžeme se dočkat, až budeme sedět v kinech. Další záběry naleznete zde.

PS: Cooper chtěl původně obsadit Beyoncé, ale ta otěhotněla, natáčení se odložilo a rejža si nakonec vybral Gagu.

Lady Gaga a Bradley Cooper si získají vaše srdce v nádherné skladbě pro film Zrodila se hvězda
Domů
Sdílet
Diskuse