Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2018 v 21:45
Čas čtení 0:00
Šimon Kucka

Kevin Hart se v americkém remaku Nedotknutelných stává opatrovníkem ochrnutého Bryana Cranstona

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další úspěšný zahraniční film dostal americkou verzi.

Osm let od premiéry fantastické francouzské komedie The Intouchables (Nedotknutelní) vyšel první trailer pro americkou verzi s názvem The Upside.

V hlavních rolích komedie režiséra Neila Burgera (Iluzionista, Všemocný) si zahrají Bryan Cranston (Breaking Bad) a Kevin Hart (Jumanji: Vítejte v džungli).

Snímek je inspirován skutečným příběhem ochrnutého muže jménem Phillip (Cranston), který se o sebe nedokáže sám postarat, a proto si najímá různé pečovatele.

Přítele najde ve společnost Della (Hart), který se potlouká se špatnou finanční situací a není schopen najít si stálou práci. Menší role připadla i stále okouzlující Nicole Kidman.

Mnoho kritiků si myslí, že The Upside svými kvalitami zmíněné Intouchables nepřekoná. Bylo by spíše překvapením, kdyby tomu bylo naopak. O nevalné kvalitě může svědčit i odkládání premiéry a chladná kritická odezva z festivalů.

Film dorazí do amerických kin přesně 19. ledna 2019. Jaký je váš první dojem z traileru?

Domů
Sdílet
Diskuse