Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2018 13:09
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Unikátní designérská kolekce přinese potisky Goofyho, Mickey Mouse, logo MTV či obrovské batohy

MÓDA
Uložit Uložené

Jeremy Scott nezůstává své pověsti nic dlužen a servíruje kousky, které si oblečou jen lidé s dávkou odvahy.

Švédský prodejce rychlé módy H&M přichází po roce s další designérskou kolekcí v kolaboraci s designérem, respektive značkou, která má přiblížit svět high fashion běžným lidem.

Ti z vás, kteří dění kolem oděvního průmyslu sledují trochu pozorněji, už určitě dobře vědí, že tím „vyvoleným“ pro nejnovější dílo je svébytný Jeremy Scott.

Kreativní ředitel Moschino je proslulý extravagantními kousky už od dob, kdy navrhoval věci pod hlavičkou adidas Originals a věřte, že nic zásadního se od té doby nezměnilo. Koneckonců, stačí si prohlédnout instagramový účet italské značky a velmi rychle zjistíte, co tím myslíme.

Zpět ale ke kolekci, která se dostane do prodeje již 8. listopadu ve vybraných prodejnách a také online.

Nabídne především motivy kreslených postaviček typu Mickey Mouse, Goofy, logo MTV, metalické barvy, různorodé střihy, hravost či okázalé doplňky. Další slova by byla v daném případě již zřejmě zbytečná, a tak se raději přesuneme k samotné galerii se záběry, jež deklarují bláznivou kreativitu amerického návrháře. 

V případě, že se o módní dění zajímáš i trochu blíž, určitě nezapomeň navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která ti poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse