Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2018 0:48
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese spolu natočí krvavé drama o indiánských vraždách z 20. let 20. století

FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO MARTIN SCORSESE
Uložit Uložené

Killers of the Flower Moon bude 7. společným filmem těchto dvou filmových legend.

Martin Scorsese má momentálně plné ruce s dokončováním Irishmana, my však víme, že už déle měl v hledáčku další projekt s názvem Killers of the Flower Moon. Dnes už je jasné, že se stane jeho dalším počinem. Deadline informuje o tom, že Scorsese a DiCaprio podepsali smlouvy a vše je již jen otázkou času.

Příběh vychází ze skutečných událostí a knihy Davida Granna – Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odehrává se ve 20. letech 20 století a popisuje sériové vraždy amerických indiánů z kmene Osage. Šlo o jeden z prvních případů vražd, na kterém pracovala FBI.

Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese spolu natočí krvavé drama o indiánských vraždách z 20. let 20. století
Zdroj: MIramax

Scénář by měl napsat Eric Roth (A Star is Born). Zatím není známo datum premiéry, ale všechny dosavadní odhady se zdají být trochu optimistické, zvláště, když vezmeme v úvahu, že Scorsese je tvůrce, který si na svých snímcích dává záležet a pracuje na nich klidně i rok po ukončení natáčení.

Knižní práva odkoupilo Imperative Entertainment za 5 milionů dolarů. Produkovat bude společně se Scorsesem, Appian Way Productions a Sikelia Productions. Natáčení by mohlo začít nejpozději v létě 2019.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš letošní oscarové filmy? Otestuj své filmové znalosti KVÍZ: Jak dobře znáš letošní oscarové filmy? Otestuj své filmové znalosti 11. března 2024 15:42

Killers of the Flower Moon bude sedmým společným projektem těchto dvou legend. Začali v roce 2002 (Gangs of New York) a pokračovali filmy: The Aviator (2004), The Departed (2006), Shutter Island (2010), The Wolf of Wall Street (2013) či krátkometrážním The Audition (2015). Pokud vás zajímá, jaké další projekty by DiCaprio mohl natočit, klikejte sem.

Domů
Sdílet
Diskuse