Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2018 0:53
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Aquaman se na nových záběrech z filmu hodlá stát více než jen králem Atlantisu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Atlantis nepotřebuje krále. Potřebuje někoho lepšího. A právě tím by se měl Arthur stát.

Přesně tak. Atlantis nepotřebuje krále, ale hrdinu, který mu navrátí slávu a sílu. Pod vodou ale probíhají intriky, boj o trůn z více stran, no a Arthur Curry musí přitom řešit i svůj soukromý život. Nemluvě o nástrahách nepřítele jménem Black Manta.

Nejnovější televizní spot ukazuje trošku ze všeho, takže je pěkným doplňkem k barevným trailerům. U nás v redakci se mírné obavy střídají s toužebným očekáváním konečně pořádného kino zážitku. Minimálně počítáme s tím, že půjde o lepší počin než v případě Wonder Woman. Řekněme si upřímně, zas tak náročný úkol to pro Jamese Wana nebude.

Kromě akce, obrovského podvodního světa a velkolepých bitev se sympatickými herci bude hlavním lákadlem samozřejmě Aquaman samotný. A stejně tak Mera v podání nádherné Amber Heard po jeho boku. Tento casting se Warnerům skutečně vydařil.

Jason Momoa jako Aquaman bude ve filmu stát proti svému nevlastnímu bratrovi Ormovi (Patrick Wilson). Ten už má dost toho, jak lidé znečišťují oceány a je rozhodnutý vyhlásit jim krvavou válku. Bude právě na Aquamanovi, aby tuto válku odvrátil a zároveň se stal právoplatným králem Atlantidy.

Ve vedlejších rolích se představí i Amber Heard, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Dolph Lundgren či Yahya Abdul-Mateen II. Film režíroval James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) a na scénáři pracoval společně s Willem Beallem (Gangster Squad) a Geoffem Johnsem (komiksové seriály jako Arrow, Flash, Young Justice, Green Lantern a další). Aquamana se dočkáme 13. prosince 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse