Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2018 19:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Album KML od Milion+ vychází 30. listopadu. Hostuje Orion i Separ

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Projekt Krtek Money Life je jedním z aspirantů na album roku. Jak vypadá cover a tracklist?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa konex (@konex),

Pokud sleduješ sociální sítě českých interpretů, tak se k tobě už určitě stihla dostat informace o tom, že vydavatelství Milion+ v tomto roce chystá ještě jeden projekt. Po sólech a pár kolaborativních nosičích se tentokrát kluci hlásí o slovo společně a vše nasvědčuje tomu, že se je na co těšit. Dostatečným důkazem byl určitě už první singl Z NULY NA STO.

Nyní dostáváme i další informace včetně data vydání, které je naplánováno na 30. listopadu. Členové Milion+ jsou snad jedinou partou, která nepotřebuje avizovat projekt půl roku, což je směrem k fanouškům sympatické obzvláště v jejich případě, protože je zásobují novou tvorbou prakticky neustále.

Společné labelové album nese název KML – Krtek Money Life. Ve skutečnosti jde zároveň o název jejich s. r. o., čímž poukazují na tom, že už dlouho fungují jako prosperující firma, což je s ohledem na naši zeměpisnou šířku úctyhodné.

Doporučeno
Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul 15. dubna 2024 14:00

Co se týče tracklistingu, na tom vidíme 16 skladeb a hosty jako Separ, Fobia Kid nebo Viktor Sheen. V posledních dnech ještě Instagram prozradil, že se chystají další klipy, takže se je na co těšit. Předobjednávky jsou spuštěny na milionplus.cz.

Album KML od Milion+ vychází 30. listopadu. Hostuje Orion i Separ
Domů
Sdílet
Diskuse