Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2018 9:28
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Venom v tržbách pokořil Deadpoola a všechny další filmy z X-Men série. Blíží se k částce 800 milionů dolarů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Venomovi se finančně mimořádně daří.

Komerční úspěch Venoma je nepopiratelný. Ještě počátkem tohoto měsíce jsme tě informovali, že se nové komiksovce od Sony podařilo tržbami překonat Justice League. Už v minulém článku jsme zároveň psali, že za promováním snímku v rámci Číny stál gigant Tencent. A podle všeho své investice nemusí vůbec litovat.

Právě díky velkým výdělkům v Číně se totiž Venomovi do dnešního dne podařilo vydělat neuvěřitelných 783,86 milionu dolarů, čímž po finanční stránce překonal všechny filmy ze série X-Men.

A ano, dokonce včetně mimořádně úspěšného Deadpoola, kterému se v kinech podařilo vydělat „jen“ 783,1 milionu dolarů. Za sebou ale nechal například i X-Men: Days of Future Past (747,9 milionu dolarů) a Logana (619 milionů dolarů).

Za rok 2018 se může Venom dosud zařadit na 6. pozici nejziskovějších filmů. Sedmé místo obsadil druhý díl Deadpoola (734,2 milionu dolarů) a těsně nad Venomem stojí Mission: Impossible - Fallout (791 milionů dolarů). Podobný úspěch vzhledem k velké vlně kritiky čekal snad jen málokdo.

Venom v tržbách pokořil Deadpoola a všechny další filmy z X-Men série. Blíží se k částce 800 milionů dolarů
Zdroj: Sony

Ve filmu jsme sledovali příběh Eddieho Brocka, kterého si zahrál milovaný Tom Hardy. Eddie se ve filmu stal hostitelem pro symbionta Venoma. Kromě něj jsme ale mohli přivítat i Michelle Williams, Rize Ahmeda, Jenny Slate či Woodyho Harrelsona.

Sony s tímto úspěchem dozajista stouplo sebevědomí, a proto například kromě pokračování Venoma či Morbiuse s Jaredem Letem můžeme očekávat další komiksové novinky či sequely. Doufejme jen, že budou kvalitnější.

Máš podobně negativní dojmy z Venoma i ty? Nebo si myslíš, že šlo o kvalitní komiksovku a finanční úspěch snímku ti přijde zasloužený?

Domů
Sdílet
Diskuse