Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2018 15:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

MMA bojovníkovi se po brutálním úderu loktem otevřelo čelo, tržná rána zakrvácela vše kolem

SPORT
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Na události UFC 231 nebyla nouze o krev.

Na akci UFC 231 v Torontu se fanoušci dočkali očekávaného návratu islandského bojovníka Gunnara Nelsona. I když ho část diváků podceňovala, protože se postavil Alexu Oliveirovi s přezdívkou Cowboy, Nelson na sobě nedal znát to, že v oktagonu hodnou chvíli chyběl.

Už ve druhém kole se do svého protivníka pustil naplno, přičemž téměř prohrál, protože Oliveira ho dobře mířenou ranou trefil do zadní části hlavy. Sám v rozhovoru po zápase přiznal, že ho úder trochu rozhodil a byl dezorientovaný, ale nenechal se porazit. Oliveiru se mu podařilo dostat na zem, což byla velmi výhodná pozice.


Nelson chtěl souboj dokončit, a tak si počkal na nejlepší chvíli a soupeři uštědřil několik tvrdých úderů loktem. I samotní komentátoři se rozplývali nad tím, jak přesně Nelson soupeře trefil, čímž mu způsobil velkou tržnou ránu na čele.

Krev se začala rozlévat po jeho tváři, rukách a samozřejmě zasáhla i Nelsona, který v té chvíli ještě neměl vyhráno. Oliveira se nevzdával, avšak mazané uškrcení zezadu už prolomit nedokázal a musel se před Islanďanem sklonit.

Pokud ti krev nedělá dobře, raději následující videa a fotografie rovnou přeskoč, protože bychom závěr souboje mohli klidně označit za jeden z nejkrvavějších v MMA vůbec. Svědčí o tom i fakt, že Oliveira musel být okamžitě ošetřen.




Domů
Sdílet
Diskuse