Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. prosince 2018 20:55
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Kevin Spacey láká na návrat Franka Underwooda a vyjadřuje se k obviněním ze sexuálního zneužívání

FILMY A SERIÁLY HOUSE OF CARDS
Uložit Uložené

Herec se na Štědrý den rozhodl podat svou upřímnou odezvu k údajnému sexuálnímu obtěžování.

Jméno kdysi mimořádně populárního herce Kevina Spaceyho utrpělo podstatnou újmu poté, co ho loni obvinili ze sexuálního obtěžování. Toho se měl v roce 1986 dopustit na tehdy teprve 14letém herci Anthonym Rappovi. Mladého Rappa měl Spacey svalit na postel a lehnout si na něj. Nakonec ale údajně k ničemu nedošlo.

Spacey se za své možné jednání omluvil, ale zdůraznil, že si na nic podobného bohužel nepamatuje, protože se vše mělo odehrát před více než 30 lety, přičemž byl v daném okamžiku podnapilý. Dále se ve vyjádření rozhodl před veřejností potvrdit svou homosexuální orientaci.

Na první obvinění navázal filmař Tony Montana, jehož Spacey také údajně sexuálně obtěžoval. Kvůli obviněním byl nakonec Kevin Spacey vyhozen ze seriálu House of Cards a také přeobsazen ve snímku All the Money in the World.

Podle dalšího obvinění měl v roce 2016 Spacey sexuálně obtěžovat 18letého chlapce. Heather Unruh, matka oběti, tvrdí, že herec jejímu synovi údajně opakovaně pokládal ruku na intimní místa. Kde se ale skrývá pravda? Existují proti potenciálnímu sexuálnímu násilníkovi nějaké důkazy?

Právě tyto otázky nám Spacey adresuje formou známou ze seriálu House of Cards. V dnes publikovaném videu k divákovi přemlouvá rétorikou Franka Underwood a kromě toho, že se vyjadřuje k obviněním, které nejsou podloženy důkazy, followery také mírně provokuje možným návratem Franka Underwooda.

Protože, jak sám říká, nikdy jsme ho neviděli umírat, no ne? Jeho postavu v House of Cards fanoušci velmi milovali, ale co se týče samotných obvinění, nelze Spaceyho držet stranu, ale zároveň ho ani předběžně kárat. Celý případ musí nejprve vyšetřit příslušné úřady. Herec by měl za poslední jmenované obvinění postavit před soud již 7. ledna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse