Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2018 12:16
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Syn nachytal věřící rodiče obrazem Obi-Wana Kenobiho. Mysleli si, že je to Ježíš

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pro fanoušky Star Wars jde o známý žert, ale zdá se, že pořád funguje.

Ryan si na Vánoce vystřelil ze svých věřících rodičů, které obdaroval obrazem Ewana McGregora alias Obi-Wana Kenobiho ze Star Wars. V domnění, že jde o obraz Ježíše Krista, si rodiče dar od svého syna pověsili na zeď.

Ryan si nebyl jistý, zda mu tento žert vyjde, protože jeho rodiče viděli Ryana jako mladého sledovat Star Wars, ale zřejmě nikdy žádný film ze série nesledovali jako aktivní diváci.

Ryan se při obdarovaní obrazem Obi-Wana inspiroval jedním uživatelem Redditu. Ten oblíbeného rytíře Jedi přirovnával pohledově k podobě Ježíše Krista. A musíme uznat, že měl pravdu.

Na obrazu se jim sice od začátku cosi nezdálo a Ryanův otec dokonce prohlásil, že se zobrazená osoba velmi podobá na Obi-Wana, ale nakonec to označil za náhodu. Na níže přiloženém videu můžeš vidět první reakce rodičů při rozbalování zábavného daru. Ryanova matka nedokázala pochopit, proč se jejich syn při pohledech rodičů tak směje.

Postupem času se Ryan rozhodl, že pravdu o obrazu odhalí alespoň otci. Ten se podle jeho slov nemůže přestat smát. Povedený syn v současné době přemýšlí nad tím, jak z této šlamastyky vykličkovat, aniž by rozzlobil matku.

„Udělal jsem velkou chybu. Máma její vánoční dar s Ježíšem miluje a nejsem si jistý, jak z této situace vyváznu živý, když na to přijde,“ vyjádřil se Ryan na Reddit.

Někteří uživatelé rozumně poznamenali, že Ewan McGregor v roce 2015 ve snímku 40 dní v poušti opravdu ztvárnil postavu Ježíše, takže by Ryan mohl svou mámu obměkčit alespoň tímto tvrzením.

Domů
Sdílet
Diskuse