Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2019 15:26
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Margot Robbie prozradila, proč se jako Harley Quinn nerada svlékala

Margot Robbie prozradila, proč se jako Harley Quinn nerada svlékala
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bílá pokožka, spousta tetování i scéna s chemikáliemi. Margot to při natáčení Suicide Squad občas vůbec neměla jednoduché.

Začátkem minulého měsíce jsme ti přinesli článek o krásce Margot Robbie, která si zavzpomínala na natáčení skvělého Vlka z Wall Street a prozradila, že vznik jedné konkrétní scény byl pro ni nesmírně náročný a zahanbující. V malé místnosti plné chlapů musela totiž dlouhých 17 hodin předstírat, že se osahává, což určitě nebylo jednoduché.

Nakonec ale přiznala, že na práci pod taktovkou uznávaného režiséra Martina Scorseseho vzpomíná s velkou radostí. Snímek The Wolf of Wall Street však nebyl jediný, při jehož natáčení se známá herečka necítila vždy jen příjemně. Jak uvedla v nedávném rozhovoru, šlo o komiksovku Suicide Squad, a to konkrétně o postavu samotné Harley Quinn:

„Upřímně, pro mě, tedy alespoň v roli Harley, která má bílou pokožku a milion tetování, platí, že čím více ze svého těla odhaluji, tím déle jsem v maskérně. Při natáčení scén bez bundy to bylo dokonce ještě o 20 minut více než obvykle.“

Margot Robbie prezradila skutočný dôvod, prečo sa ako Harley Quinn nerada vyzlieka
Margot Robbie prezradila skutočný dôvod, prečo sa ako Harley Quinn nerada vyzlieka Zdroj: Warner Bros.

Jak už asi tušíš, odhalování pro samotnou Margot Robbie problém není. Ale pokud jde o Harley Quinn, mělo to své nevýhody. Její postava v Suicide Squad nosila často velmi krátké šortky a celkově nebyla příliš zahalená, takže kvůli bílé pokožce a spoustě tetování musela trávit v maskérně pořádně dlouhou dobu.

Margot se ještě dříve vyjádřila, že se jí v paruce a outfitu Harley Quinn dokonce hůře natáčely akční scény. A moc tomu nepomohly ani zlaté náramky s ostny, kterými se nechtěně často bodala. Tou nejtěžší scénou, jakou kdy natočila, byla však podle jejích slov scéna s chemikáliemi.

Herečka přiznala, že se jí velmi těžko dýchalo a dusila se, přičemž při natáčení scén pod hladinou se jí barevná tekutina dostávala do uší i nosu. Rovněž nebyla vůbec schopna otevřít oči. Když se jí to podařilo, neviděla nic jiného než bílou. Snad tedy natáčení nadcházející komiksovky Birds of Prey proběhne o něco snadněji.

Ta dostala Rkový rating a kromě Harley v podání Margot se v ní objeví i Huntress (Mary Elizabeth Winstead) či Black Canary (Jurnee Smollett-Bell). Hlavním záporákem bude Black Mask (Ewan McGregor). Za režií stojí Cathy Yan a premiéra snímku je naplánována na 5. června 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse