Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2019 22:06
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Hvězdy Bohemian Rhapsody tvoří pár i ve skutečnosti. Rami Malek se při natáčení zamiloval do své filmové manželky  

Hvězdy Bohemian Rhapsody tvoří pár i ve skutečnosti. Rami Malek se při natáčení zamiloval do své filmové manželky  
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Představitel Freddieho Mercuryho a jeho herecká kolegyně Lucy Boynton si očividně padli do oka.

Rami Malek se momentálně rozhodně nemá špatně. Nejenže si v posledním období užívá nadšená slova chvály za svůj výkon v obrovském hitu Bohemian Rhapsody, ale i společné chvíle strávené s přítelkyní a zároveň hereckou kolegyní Lucy Boynton, která si s sním zahrála ve výše jmenované hudební biografii.

Herec jejich vztah potvrdil na nedávném filmovém festivalu Palm Springs International v Kalifornii, když si během slavnostního večera přebral ocenění v kategorii Breakthrough Performance (přelomový výkon). 37letý Malek si při děkovné řeči nemohl pomoci a poděkoval i své 24leté polovičce:

„Děkuji Lucy Boynton. Byla jsi mým spojencem, důvěrníkem a jsi mou láskou. Nesmírně si tě vážím.“

Rami Malek
Rami Malek Zdroj: 20th Century Fox

A přestože Malek vztah s herečkou oficiálně potvrdil teprve nedávno, oba se dosud na veřejnosti objevovali poměrně často, přičemž svou vzájemnou náklonnost rozhodně neskrývali. Lidé si jich všimli například na obědě v Los Angeles (fotky najdeš zde), kde se drželi za ruce a políbili se, ale ukázali se i na tamním květnovém koncertě kapely U2.

Zatímco Malek ztvárnil v Bohemian Rhapsody Freddieho Mercuryho, Boynton se zhostila role Mary Austin, tedy zpěvákovy dlouholeté partnerky a múzy, která byla inspirací pro skladbu Love of My Life z roku 1975. Rami Malek byl za svůj výkon nominován na Zlatý glóbus a pravděpodobně zabojuje i o Oscara.

Domů
Sdílet
Diskuse