Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2019 13:57
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Teenagerka vyzkoušela Bird Box challenge za volantem. Způsobila nehodu, někteří ji obviňují z pokusu o vraždu

Teenagerka vyzkoušela Bird Box challenge za volantem. Způsobila nehodu, někteří ji obviňují z pokusu o vraždu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po tomto incidentu se snad už lidstvo konečně poučí a přestane takto hloupě riskovat životy své či druhých.

Jak jsme ti již přiblížili v našem nedávném článku, lidé po celém světě se v posledním období účastní tzv. #BirdBoxChallenge, tedy výzvy, kdy si zakryjí oči a vykonávají různé úkoly. A to od těch nejjednodušších a poměrně neškodných (nanášení make-upu) až po takové, při kterých tuhne krev v žilách (přecházení přes cestu plnou aut).

K celé věci se navíc vyjádřil i streamovací gigant Netflix (sci-fi horor Bird Box vznikl pod jeho křídly), který všechny lidi prosil, aby si při této výzvě dávali pozor a neskončili kvůli trošce internetové slávy v nemocnici. Pokud sis i nějakou zvláštní náhodou myslel, že by takové oznámení mohl zabrat, byl jsi na velkém omylu.

Lidstvo totiž opět potvrdilo svou neuvěřitelnou hloupost, což dokazuje i policejní zpráva z Utahu. Ta přišla s informací, že si jedna nejmenovaná 17letá teenagerka vyzkoušela tuto výzvu přímo za volantem. Podle dostupných zpráv si měla stáhnout čepici až na oči a způsobit dopravní nehodu s dalším vozidlem. Podle slov poručíka Travise Lymana řidička ztratila kontrolu nad autem, dostala smyk a následně narazila nejen do jiného vozidla, ale i do pouliční lampy.

V druhém autě byl 16letý pasažér, ale kromě škod na obou vozidlech se naštěstí nikomu nic vážného nestalo. Policie navíc zveřejnila i fotografii z místa havárie, přičemž mnozí shodli na tom, že ze strany řidičky šlo o nesmírně hloupý a nebezpečný kousek. Několik komentujících si dokonce myslí, že by měla být 17letá slečna obviněna z pokusu o vraždu motorovým vozidlem.

Domů
Sdílet
Diskuse