Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2019 18:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McGregor vulgárně vynadal Nurmagomedovi. Rus ho parádně vysmál jedinou fotkou s trefným popiskem

SPORT
Uložit Uložené

Conor McGregor si nikdy nebral servítky.

Čas od času se na sociálních sítích objeví příspěvek od Khabiba Nurmagomedova či Conora McGregora, který opět rozvíří vody MMA i jejich společné rivality. Tentokrát se McGregor pustil nejen do Khabiba, ale i do bývalého boxera Paula Malignaggiho, když v příspěvku na Instagramu popsal situaci, v níž se Paul hádal s Irem kvůli fotografii.

Paul si podle Conora stěžoval natolik trapně, že mu do tváře vysvětlil, aby se nechoval jako malá děvka či kur*ička a neustále nevyplakával. V bojových sportech podle McGregora není místo na vyplakávání, protože rozhodují činy a ne nekonečné stěžování.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Conor proto přešel do útoku i vůči Khabibovi, když si zavzpomínal na to, jak ve vzájemném zápase Rus stále plakal u rozhodčího. Irovi se to nelíbilo, ale podle vlastních slov nemá čas na zbytečné stěžování, raději se chce férově poprat.

Dodal, že kdyby si měl v zápase kdokoliv stěžovat, měl to být právě on, protože Nurmagomedov ho v prvním kole několik minut držel na zemi bez jakékoliv aktivity, což mohl rozhodčí zastavit, ale McGregor prý tehdy neměl čas na spílání.

Svůj příspěvek zakončil výraznými větami o tom, že o Khabibovi i Paulovi ví, že nemají peníze a jsou potížisté, ale vzkázal jim, ať nejsou i zkrachovalé kur*ičky.

Netrvalo dlouho a Nurmagomedov se rozhodl zareagovat. Na svůj Instagram přidal fotografii, na níž McGregora škrtí v zápase a přidal jen jednoduchý popis o tom, jak bude tato ostuda Conora pronásledovat do konce života.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Domů
Sdílet
Diskuse