Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2019 13:27
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Thanos se po Avengers vrhl i na Simpsonovi. Přežila jen Maggie

Thanos se po Avengers vrhl i na Simpsonovi. Přežila jen Maggie
Zdroj: 20th Television / Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeden z největších zloduchů Marvelu nemá žádné slitování.

Pokud patříš mezi fanoušky legendárních Simpsonových a zároveň poslední části Avengers s podtitulem Infinity War (pokud jsi film ještě neviděl, dále raději nečti), jednomu z nejnovějších vtipů od Foxu se určitě dobře zasměješ. Jak zřejmě víš, úvodní zasedání na gauč před začátkem epizody je pro rodinu Homera Simpsona dlouholetou tradicí.

V 12. části nejnovější 30. série s názvem The Girl on the Bus Simpsonovi ve svém obýváku tentokrát objevili obávaného Thanose. Ten závěrem Infinity War díky moci Infinity Stones dokázal vyvraždit polovinu obyvatel Země, včetně některých hlavních hrdinů.

Podobný osud v zábavném úvodu Simpsonových čekal i jednotlivé členy rodiny, z nichž nakonec přežila pouze Maggie. Kdo další z městečka Springfield na následky jeho hrozivého řízení zemřel, však tvůrci seriálu neukázali.

V epizodě The Girl on the Bus nás dále tvůrci pobavili například recyklováním známé scény z 5. série (část s názvem Homer Loves Flanders), v níž Homer zmizí v keřích. Ta se stala populární zejména díky sociálním sítím.

Schování se do keřů častokrát lidé posílají ve formě gifu jako náznak studu, ale daný záběr jsi už mohl vidět i na množství meme obrázků.

V nejnovější části píše Homer své dceři Lise, že nemůže najít telefon. Ta mu ale odpoví, že ho právě drží v ruce, na což Homer zareaguje odesláním gifu, kde se schová do křoví.

Domů
Sdílet
Diskuse