Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2019 13:46
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Deadpool si opět utahuje z Wolverina. Aktuálně k tomu využil 10 year challenge

Deadpool si opět utahuje z Wolverina. Aktuálně k tomu využil 10 year challenge
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Humorná rivalita mezi Ryanem Reynoldsem a Hughem Jackmanem je k nezaplacení.

Představitel Deadpoola Ryan Reynolds nás prostřednictvím svých filmů a sociálních sítí pobavil už nesčetněkrát. Zábavný herec si utahuje ze všeho a všech, ale nejčastějším terčem jeho humoru se stává jeho manželka, dcera a kolega Hugh Jackman.

Internetem v současnosti koluje takzvaná 10 year challenge, v jejímž rámci lidé zveřejňují své fotografie porovnávající 10letý rozdíl. Včera jsme tě informovali, že se k této výzvě připojil také Marvel.

10 year challenge se ale chopila i oficiální twitterová stránka filmů s Deadpoolom. Ta nedávno zveřejnila příspěvek, kde označila profil Hugha Jackmana, přičemž poukázala na jeho slavné začátky a následně na úmrtí jím ztvárňované postavy Wolverina. Odpočívej v pokoji, Logane.

Zda za tímto trollováním herce stojí opět Ryan Reynolds nevíme, ale příspěvek se rozhodne shoduje s jeho náturou. Víceméně ale lze říci, že za daný tweet odpovídá samotný Deadpool.

Ten samozřejmě ale nezapomněl ani na Stefana Kapicica alias Colossuse a v nejbližších deseti letech (2019–2029) mu předpověděl velmi „zářivou“ budoucnost.

Kapicica jeho verze 10 year challenge pobavila a dodal, že Deadpool znovu bojuje nečestně. Hugh Jackman zatím na Deadpoolův žertík nereagoval.

Domů
Sdílet
Diskuse