Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2019 6:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Kit Harington si vzal domů sochu Jona Snowa z prvního teaseru poslední série Game of Thrones

Kit Harington si vzal domů sochu Jona Snowa z prvního teaseru poslední série Game of Thrones
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Podobný suvenýr z natáčení by určitě potěšil každého fanouška.

Britský rodák Kit Harington pracoval na populárním fantasy seriálu Game of Thrones dlouhých 9 let. Příběh tohoto jedinečného světa se mu zjevně dostal pod kůži, a tak se nemůžeme divit, že si po závěru natáčení finální série od studia vyžádal na památku „menší“ suvenýr.

Nedávno jsme tě informovali o zveřejnění přesného data premiéry 8. série. K tomuto sdělení HBO také publikovalo velmi napínavé promo video, na kterém jsme viděli tří příslušníky rodu Starků.

Sansa, Arya a Jon se na záběrech nacházeli v hrobce pod Winterfellem, kde pozorovali vlastní sochy. Proč o zmíněném videu vůbec mluvím? Kit Harington pro BBC Music totiž prozradil, že daný náhrobní památník se již nachází přímo v jeho domácnosti.

Kit Harington vlastní v domácnosti sochu Jona Snowa. Ako ju plánuje využiť?
Kit Harington vlastní v domácnosti sochu Jona Snowa. Ako ju plánuje využiť? Zdroj: www.artstation.com

Herec se smíchem přiznal, že sochu sebe sama vlastní jako jediný člen štábu, což podle jeho názoru svědčí o jeho narcistické povaze. Sochu Jona Snowa by chtěl nakonec předělat do formy fontánky.

Doufejme tedy, že se s finální podobou nakonec pochlubí na sociálních sítích. Pokud ti přijde jeho nápad extravagantní, nezapomínej na to, že mnozí herci si po natáčení do svých domácností vzali mnohem šílenější suvenýry.

Za příklad si vzpomeňme Marka Wahlberga a jeho penisovou protézu či Dakotu Johnson, která si po natočení Fifty Shades of Grey vzala erotický bičík. Více se dočteš tady.

Domů
Sdílet
Diskuse