Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2019 21:59
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Crocs představuje neestetickou trávovou obuv. Kolaborace s Chinatown Market posouvá hranice nevkusu

Crocs představuje neestetickou trávovou obuv. Kolaborace s Chinatown Market posouvá hranice nevkusu
Zdroj: Crocs
MÓDA
Uložit Uložené

Nejnovější počin z dílny americké značky Crocs je navržen tak, aby ses cítil, jako bys kráčel bosý po trávníku.

Svět módy je opravdu různorodý a má velké množství tváří, včetně té bláznivé, o kterou zejména v posledních letech rozhodně není nouze. Tento fakt pravidelně deklaruje i mnoha lidmi nenáviděná a zároveň milovaná americká značka Crocs.

V minulosti to bylo například díky tradiční siluetě doplněné o neesteticky vyvýšenou platformu ve spolupráci s francouzskou luxusní módní značkou Balenciaga či obuv se zabudovanými ponožkami navrženou v rámci kolaborace s newyorskou streetwearovou značkou Alife.

Nenahraditelným gumovým sandálům připomínajícím spíše dřeváky, nestačí, že už samy o sobě jsou neestetické a že všechny jejich bláznivé kolaborace jsou především terčem posměšků. Aktuálně totiž přicházejí s ještě bizarnější spoluprací. Jde o nevkusné trávové boty z kooperace s newyorskou streetwearovou značkou Chinatown Market.

Crocs predstavuje neestetické trávové krokodílky. Kolaborácia s Chinatown Market posúva hranice nevkusu
Crocs predstavuje neestetické trávové krokodílky. Kolaborácia s Chinatown Market posúva hranice nevkusu Zdroj: Instagram/@chinatownmarket

Jejich společný počin je navržen tak, aby se jeho nositel cítil, jako by kráčel bosý po trávníku. Datum vydání je právě dnes a cena začíná na částce 60 amerických dolarů, což je v přepočtu přibližně 1350 korun.

Očekává se, že tyto crocsy budou jedny z nejlimitovanějších a nejžádanějších párů v roce 2019, stejně jako předcházející kolaborace s Post Malonem, která je považována za jednu z nejcennějších v roce 2018. Je tedy velká šance, že nejnovější počin z dílny amerického Crocsu bude kráčet ve šlépějích jeho předchůdce.

Domů
Sdílet
Diskuse