Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2019 16:24
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Harley Quinn dostala nový kostým! Margot Robbie zároveň odhaluje první záběry z vlastní sólovky

Harley Quinn dostala nový kostým! Margot Robbie zároveň odhaluje první záběry z vlastní sólovky
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po týmovce Suicide Squad se oblíbená herečka objevila na natáčení další komiksovky, v níž ztvární šílenou Harley.

Natáčení očekávané komiksovky s dlouhatánský názvem Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) začalo teprve nedávno, ale herečka Margot Robbie, která si ve filmu zopakuje roli bláznivé Harley Quinn, se už stihla prostřednictvím Instagramu pochlubit s novým kostýmem její postavy.

Jak si můžeš všimnout níže, kostým je výrazně odlišnější a značně barevnější oproti tomu ze Suicide Squad. Těžko momentálně říci, zda jde o finální verzi kostýmu, kterou uvidíme i na velkém plátně, nebo je to jen jeden z jejích více převleků. Rádi se ale necháme překvapit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Miss me? HQ

Príspevok, ktorý zdieľa @ margotrobbie,

Krátce po přiloženém obrázku se však objevila i první ukázka, v níž se vedle Margot v rychlosti mihne hned několik postav. Na konci videa je nám ještě oznámeno, že se brzy uvidíme. Snad si pro nás tedy tvůrci připravili ještě několik dalších podobných překvapení, kterých se dočkáme v nejbližším období.

Kromě Margot Robbie se ve snímku objeví i Mary Elizabeth Winstead v roli Huntress či Jurnee Smollett-Bell, která si střihne Black Canary. Harley by měla podle dostupných informací spojit své síly s touto dvojkou a postavit se proti záporákovi jménem Black Mask (Ewan McGregor). Jejich cílem bude zachránit mladou Cassandru Cain (Ella Jay Basco).

Zajímavostí je, že postava Cassandry si v některých komiksových předlohách oblékla masku Batgirl. Sestavu doplní i Chris Messina jako Victor Zsasz.

Režíruje Cathy Yan (Dead Pigs, kraťas According To My Mother) a za scénářem stojí Christina Hodson (Bumblebee). Ta mimochodem prozradila, že Harley tentokrát nebude zastíněna žádnou jinou postavou.

Česká premiéra Birds of Prey je naplánována na 13. února 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse