Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2019 11:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McGregor zesměšnil Nurmagomedova bratra a chlubil se, jak mu vrazil. Khabib mu odpověděl výmluvným videem

SPORT UFC
Uložit Uložené

Nekonečné soupeření dvou bojovníků neustává.

Nedávno Nevadská sportovní komise konečně uzavřela ságu s názvem souboj McGregora a Nurmagomedova. Oba bojovníci zažili za poslední rok hromadu situací, které podtrhovaly vzájemnou rivalitu.

Vše začalo, když Ir napadl autobus s Nurmagomedovem, což vyvrcholilo až soudním jednáním a potrestáním kontroverzního bojovníka. Nakonec se oba setkali i v oktagonu v rámci UFC 229, kde Nurmagomedov svého soupeře znemožnil a po dominantním výkonu ho uškrtil.


Khabib si pak šel vyřídit účty i s členy irského týmu a zaútočil na jednoho z koučů, McGregor zase bojoval s týmem Nurmagomedova. Do oktagonu skočil i Khabibův bratr, kterému hrozil dlouhodobý distanc za napadení zezadu, a my jsme se konečně dozvěděli, jak disciplinární řízení dopadlo.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00

Nurmagomedov byl suspendován na 9 měsíců, McGregor na půl roku a možná jsi nezachytil, že Khabibův bratr dostal distanc na celý rok. McGregor musí zaplatit pokutu 50 tisíc dolarů, Khabib 500 tisíc dolarů a jeho bratr zase 250 tisíc.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Když sportovní komise vydala své rozhodnutí, Conor hned zareagoval na Twitteru. Nahrál tam fotografii, která zachycuje moment, jak Ir odolává útoku Khabibova bratra a pak mu vráží levým hákem přímo do obličeje. Na svůj úder je patřičně hrdý, protože vysvětlil, jak se útočník chtěl schovat za ochranku, ale on ho ucítil již z dálky.

Nurmagomedov však nezůstal zticha. Na svůj Instagram zavěsil video s výmluvným popisem „Nothing else matters“, kde se plná místnost lidí netrpělivě nemůže dočkat, jak Khabib konečně McGregora doškrtí. Všichni po ukončení zápasu jásají. Khabib očividně Ira videem vyprovokoval, protože včera na Twitteru doplnil, že i tak zmlátil Nurmagomedova bratra. Tweet však zanedlouho odstranil.

DADADADADADA
DADADADADADA Zdroj: Twitter
Domů
Sdílet
Diskuse