Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2019 10:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Travis Scott má vlastní náboženství. V klipu spojil síly s luxusní značkou Saint Laurent

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z nejuznávanějších raperů nové vlny dává opět do pozornosti své sólové album Astroworld.

Travis Scott i přes svou obrovskou slávu patří do velmi malé skupiny umělců, kteří nemají absolutně žádnou potřebu ani zájem vzbuzovat pozornost pomocí konfliktů. Pravděpodobně i proto patří mezi k nejsympatičtějším reprezentantům nové vlny. Ta dostala ještě loni modlu v podobě projektu Astroworld, který je do značné míry průkopníkem v zvuku.

Aktuálně má za sebou vystoupení na Super Bowlu, kde se na pódiu objevil společně s Maroon 5 a před pár dny hostoval ve vizuálu Jamese Blakea. Myslí však také na svou tvorbu, což teď dokazuje připomínkou zatím posledního alba, a to v podobě videoklipu. Jak bývá zvykem, sledovat můžeme propracovanou a temnou neexistující realitu, která vznikla společně s deskou.

Zajímavostí je, že video vzniklo ve spolupráci s módní značkou Saint Laurent. Ta se však nepostarala jen o styling, ale i samotnou produkci. Více se už dozvíš v samotné novince. Zbývá nám jen doufat, že Travis uspořádá i evropskou část turné, abychom si mohli živě užít úlety, které po vizuální stránce předvádí se stage designy.

Domů
Sdílet
Diskuse