Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. února 2019 8:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Naštvaná Ariana Grande vybuchla na Twitteru, když Mac Miller nezískal Grammy za nejlepší rapové album

HUDBA GRAMMY
Uložit Uložené

Zpěvačka byla frustrovaná, že ocenění nevyhrál zesnulý Mac Miller.

Zpěvačka Ariana Grande se neúčastnila udílení cen Grammy, i když měla původně na ceremonii vystoupit. Na poslední chvíli svou účast zrušila, ale samozřejmě si udělování cen nenechala ujít u televizní obrazovky. Vyhrála dokonce vlastní sošku v kategorii Best Pop Vocal Album za počin Sweetener. Show sledovala a nejvíce se zřejmě těšila na moment, kdy se bude vyhlašovat ocenění za nejlepší rapové album roku.

V nominacích se objevilo několik světoznámých jmen a mezi nimi figuroval i Mac Miller s albem Swimming, který v září minulého roku tragicky zemřel. Ariana kdysi s raperem tvořila pár a podle všeho čekala, že cenu za nejlepší rapové album získá právě on. Nestalo se tak. Ceremonie se přitom zúčastnila i jeho matka.

Nahnevaná Ariana Grande vybuchla na Twitteri, keď Mac Miller nezískal ocenenie Grammy za najlepší rapový album
Nahnevaná Ariana Grande vybuchla na Twitteri, keď Mac Miller nezískal ocenenie Grammy za najlepší rapový album Zdroj: Twitter

Na pódiu dominovala Cardi B, protože ocenění získala díky albu Invasion of Privacy. Raperka se na večer důkladně připravila, protože na sobě měla extravagantní šaty i šperky z 90. let, čímž na sociálních sítích způsobila menší šílenství. Arianu však její oblečení ani album nezajímaly.

Doporučeno
Tyler, the Creator obsluhující výtahy, novodobí kovbojové a živé lustry. Takto vypadal červený koberec na Grammy 2020 Tyler, the Creator obsluhující výtahy, novodobí kovbojové a živé lustry. Takto vypadal červený koberec na Grammy 2020 27. ledna 2020 9:14

Když byl vyhlášen výherce ocenění za nejlepší rapové album, okamžitě šla na Twitter, kde v průběhu minuty napsala několik příspěvků, jak je ocenění hloupé a nesmyslné. Zanedlouho své reakce smazala a tweet o výhře Cardi B okomentovala srdíčky, přičemž konstatovala, že její reakce nebyla směřována na raperku, ale na ocenění Grammy obecně.

Cardi B svým outfitem rozhodně zaujala 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený CARDIVENOM (@iamcardib),

Domů
Sdílet
Diskuse