Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2019 1:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Narkoman, nebo narkobaron? Ektor a Separ mají vzkaz pro každého, kdo si je bere do huby

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Jejich jméno skloňuje čím dál víc lidí, a tak se jim rozhodli věnovat společnou skladbu.

Ektorovo album Marko už mají fanoušci doma a za přibližně dva týdny se můžeme těšit také na obrovský křest v pražském Fóru Karlín, a tak je ideální čas naservírovat skladby i na YouTube, aby se návštěvníci stihli našprtat texty. K dispozici zůstává zhruba tisícovka posledních lístků, takže si raději pospěš, abys tento důležitý milník v Ektorově kariéře nezmeškal.

Po spolupráci s Pil Cm a překvapení s Yzomandiasem jsme se tentokrát dočkali kolaborace se Separem. Tito dva k sobě vždy měli přirozeně blízko, ale v každém případě nás určitě novou skladbou potěšili. I když dostává název Dobrou chuť, nesouvisí tak úplně s gastro. Oba autoři totiž poukazují na to, že si je i blízké okolí bere do huby a dokola řeší každou drobnost.

O produkci se v tomto případě postaral JL Beatz a opět jsme se nedočkali videoklipu, ale tato skutečnost by se podle všeho měla změnit v neděli. Sám Ektor avizuje, že vydává „jeden z největších tracků, co jsem kdy napsal,“ takže se velmi rádi necháme překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse