Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2019 20:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Megastar Don Diablo a mysteriózní Claptone vystoupí v létě na Beats for Love!

HUDBA
Uložit Uložené

Je tady několik dalších jmen, která tě možná definitivně přesvědčí o tom, že letošní ročník tohoto multižánrového svátku taneční hudby bude ještě více nabitý než ten loňský.

Festival Beats for Love se bude letos konat 3. –6. července v industriálním parku Dolní Vítkovice v Ostravě. Aktuální ročník tohoto multižánrového svátku poctí svou show víc než 400 umělců z celého světa na 13 pódiích.

No a pokud ještě někdo z nějakého důvodu stále váhá s nákupem vstupenek, tak by měl zpozornět! Je tady několik dalších jmen, která jej možná definitivně přesvědčí.

Jak to vypadalo na Beats for Love 2018, si můžeš připomenout díky naší vlogovací sérii Refresher Léto.

 

 Don Diablo není pro fanoušky mainstreamověji orientované elektronické hudby žádným novým jménem. Jeho největší mezinárodní úspěchy se datují od roku 2013 a jeho raketový růst pokračoval v roce 2014, kdy založil svůj vlastní label Hexagon a o rok později odstartoval stejnojmennou radioshow. 

„Don Diablo je v hudebním světě skutečný pojem a je respektovaným umělcem již bezmála 20 let, i když to v širokém povědomí není tolik známo. Jeho hudební životopis zdobí kolaborace se jmény jako Coldplay, Ed Sheeran, The Chainsmokers, Tiësto, Emeli Sandé a mnohými dalšími.“

„Minulý rok se navíc umístil na 7. místě v anketě DJ Mag Top 100 DJs a pro nás je velká čest jej u nás na Love stage přivítat jako vůbec prvního zástupce z Top 10 této ankety,“ říká Kamil Rudolf, ředitel festivalu.

Druhým obrovským jménem zveřejněným v posledních týdnech je německý maskovaný DJ a producent Claptone, jehož popularita v posledních dvou letech stoupá raketovým tempem. Svou unikátní show v bílých rukavičkách už předvedl na Tomorrowlandu či Ultra Music Festivalu.

Doplní jej také skotské duo Illyus & Barrientos, od kterých si nechal sám Claptone zremixovat track In The Night

Festival zároveň přichází s další novinkou, kterou je kompletní změna vizuální identity. Odteď je víc fresh a ještě úže koresponduje s celkovou myšlenkou Beats for Love. Víc informací nalezneš na webu b4l.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse