Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2019 13:42
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Keira Knightley odhalila svůj nejlepší filmový sex. Co se jí na něm líbilo a s kým ho měla?

Keira Knightley odhalila svůj nejlepší filmový sex. Co se jí na něm líbilo a s kým ho měla?
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY JAMES MCAVOY
Uložit Uložené

Pro 33letou Knightley nebyla sexuální scéna z dramatu Pokání vůbec problematická. Právě naopak.

Talentovaná herečka se pro portál Vulture kromě nadcházejícího snímku s Jasonem Clarkem a Alexandrem Skarsgårdem s názvem The Aftermath rozpovídala o starším drama The Atonement (Pokání). V něm si zahrála po boku skvělého Jamese McAvoye (Glass, X-Men), se kterým měla tu čest zažít svou nejoblíbenější filmovou sexuální scénu.

Zásluhy za svou spokojenost herečka směřovala zejména k režisérovi Joe Wrightovi, který se měl postarat o vynikající choreografii. „S Jamesem (McAvoyem) jsme se cítili naprosto pohodlně a neodhaleně, takže jsme se s tím zvládli vyrovnat. Nikdy to nebude zábava, ale dokázali jsme to zvládnout,“ vyjádřila se sympatická Keira Knightley.

Její nejbližší projekt The Aftermath je romantickým dramatem, ve kterém můžeme také očekávat podobnou scénu. „Zejména sexuální scény musí mít choreografii, stejně jako tanec. Takže jsem Jamesovi (Kentovi) řekla: Jsi režisér, víš co od toho očekáváš, takže nám to musíš jen říct. A každý se bude cítit pohodlně,“ vyjádřila se směrem k režisérovi Keira.

V příběhu The Aftermath budeme sledovat život plukovníka Lewise (Jason Clarke) a jeho ženy Rachael (Keira Knightley), kteří se v roce 1946 přestěhují do poválečného Německa. Zatímco se Lewis věnuje své práci na obnově města, Rachael poznává bývalého majitele domu Stefana Luberta (Alexander Skargård) a jeho dceru Fred (Flora Thiemann). Česká premiéra je plánována na 28. března 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse