Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2019 0:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sexuální vztah Brumbála a Grindelwalda kritizují fanoušci na sociálních sítích. Prohlášení J. K. Rowling nepotěšilo každého

FILMY A SERIÁLY J.K. ROWLING
Uložit Uložené

J. K. Rowlingová musí čelit vlně kritiky ze strany některých lidí.

Autorka Harryho Pottera rozpoutala svými nejnovějšími vyjádřeními pořádné šílenství na sociálních sítích. I my jsme tě před pár dny informovali, že J. K. Rowlingová uvedla na pravou míru, jak vypadal vztah dvou čarodějů Brumbála a Grindelwalda, protože fanoušci spekulovali o homosexuální náklonnosti obou mužů již dlouhá léta.

Samotnou homosexualitu přitom J. K. Rowling potvrdila dříve, jenže v bonusovém obsahu v rámci nového filmu o Fantastických zvířatech spisovatelka otevřeně přiznala, že čarodějové měli i intenzivní sexuální vztah. Nechtěla se sice soustředit na sexuální stránku vztahu, to však podle CNN nebrali v úvahu mnozí lidé na Twitteru, kteří se do autorky hned pustili.

Doporučeno
Brumbál a Grindelwald měli intenzivní sexuální vztah, potvrdila J. K. Rowling Brumbál a Grindelwald měli intenzivní sexuální vztah, potvrdila J. K. Rowling 15. března 2019 12:01





Kritika se objevila i v našich zeměpisných šířkách. Nejenže se našly takové kritické vzkazy na Twitteru, ale kdybys zajel do sekce komentářů pod prvotním článkem, našel bys tam převážně negativní vzkazy konstatující, že J. K. Rowling prý má jen neustálou potřebu zaujmout, a tak tentokrát využila vztah Brumbála a Grindelwalda.

Na Twitteru díky tomu vznikla hromada vtipů o tom, jak nikdo nemluví a nežádá absolutně nic, ale spisovatelka i tak popisuje tento homosexuální vztah stále detailněji a detailněji.



Jak ale píše i jedna kritička, homosexualita Brumbála nebyla nikdy vytvořena uměle médii či tlakem fanoušků. J. K. Rowling jeho sexuální orientaci odhalila už v roce 2007 pro skupinu čtenářů, o čemž si můžeš přečíst více v tomto úryvku.


Domů
Sdílet
Diskuse