Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2019 10:22
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA

Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA
Zdroj: TASR/AP Photo/John Locher
SPORT
Uložit Uložené

Ira McGregora už zřejmě v rámci MMA nikdy neuvidíme.

Důvody, kvůli kterým se dvojnásobný šampion UFC Conor McGregor rozhodl ukončit kariéru v MMA, mohou být různé, ale jeho prohlášení na sociálních sítích se zdá být konečné.

Už po jeho posledním zápase s Khabibem Nurmagomedovem v talkshow s Jimmym Fallonem dával najevo, že by se chtěl více věnovat soukromému životu. V rozhovoru ale zmínil i to, že v současné době s UFC vyjednává o možném červencovém zápase.

Poslední zápas 30letého McGregora skončil neúspěchem a po následujícím konfliktu mezi zápasníky dostal Ir distanc na 6 měsíců. Podle jeho nejnovějšího příspěvku na Twitteru se ale rozhodl od kariéry v MMA odstoupit nadobro.

Příspěvek na sociální síti o McGregorově odchodu stihl už mezitím potvrdit i prezident UFC Dana White (viz níže), který jeho rozhodnutí označil za pochopitelné. Dále prohlásil, že s množstvím peněz a s McGregorovou whiskey bude mít určitě velké povinnosti, a tak se nebojí, že by se přestal věnovat jakékoliv práci.

Na svém Twitteru však s podobným prohlášením přišel McGregor již v roce 2016, ale nakonec se ukázalo, že bude zápasit dál. Tentokrát už je ale jeho rozhodnutí podle všeho definitivní. McGregor za svou kariéru v MMA od roku 2007 stihl bojovat v 25 zápasech, z čehož 21 bylo výherních.

Domů
Sdílet
Diskuse