Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2019 21:38
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

V sólovce Harley Quinn se objeví i Joker ze Suicide Squad. Uvidíme však Jareda Leta?

V sólovce Harley Quinn se objeví i Joker ze Suicide Squad. Uvidíme však Jareda Leta?
Zdroj: Margot Robbie Instagram/Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější fotky z natáčení komiksovky Birds of Prey potvrdily návrat starého známého.

Natáčení komiksovky s Harley Quinn (Margot Robbie), která ponese název Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), je již momentálně v plném proudu, takže internetem pochopitelně koluje množství fotografií. V jednom z našich posledních článků jsi tak mohl najít například i sérii obrázků se samotnou Harley, které naznačují, že ji čeká stěhování.

Mnoho fanoušků se přitom shodlo, že by mohlo jít o scény po rozchodu s Jokerem (Jared Leto). A přestože stále nevíme, zda si Leto svou roli zopakuje i v Birds of Prey, nové fotky naznačují, že se postava Jokera ve filmu minimálně mihne. Jak totiž můžeš vidět v příspěvku níže, je to právě Joker, kdo vyhazuje Harley z jejich společného příbytku. Okno však šikovně zakrývá hercovu tvář.

Jared Leto to však určitě není, jelikož ten momentálně natáčí komiksovku Morbius. Letova účast zatím nebyla potvrzena ani vyvrácena, ale fanouškům dodal jistou naději jeho nedávný příspěvek (pod textem), ve kterém si na Jokera zavzpomínal. Nám tak momentálně nezbývá, než čekat na další informace. Koneckonců, rozchod s Harley může být klidně tou jedinou scénou Jokera v Birds of Prey. Jaredova účast by tak za určitých okolností a díky šikovnému střihu vůbec nemusela být nutná. Nechme se však překvapit.

OTHER: Maybe Jared is appearing/voicing Joker in ‘Birds of Prey’ after all from r/DC_Cinematic

Birds of Prey režíruje Cathy Yan (Dead Pigs, kraťas According To My Mother), o scénář se postarala Christina Hodson (Bumblebee) a premiéra je momentálně naplánována na 7. února 2020. Pokud se chceš dozvědět více o obsazení či samotném příběhu, vstup do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse