Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2019 13:18
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Spoilery pro Avengers: Endgame budou výraznější než u Infinity War, upozorňují tvůrci

Spoilery pro Avengers: Endgame budou výraznější než u Infinity War, upozorňují tvůrci
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už brzy si budeme muset dávat obrovský pozor.

„Jsem si jistý, že i letos napíšeme v určitém okamžiku dopis, v němž každého vyzveme, aby se vyhýbal internetu. Myslím, že tentokrát půjde o větší množství spoilerů než minule. Žijeme v kultuře, která chce vědět všechno a stále se to zhoršuje. Svět je propojený sociálními médii a informace se přesouvají v průběhu sekund,“ prohlásil pro Box Office Pro režisér Joe Russo.

Kreativní tvůrce dále divákům doporučil, aby na extrémně očekávanou marvelovku Avengers: Endgame zašli během zahajovacího víkendu, protože spoilery se téměř jistě začnou šířit abnormální rychlostí, a to ihned po premiéře (Čína má navíc premiéru už ve středu, takže si na netu dávejte bacha).

Filmaři se snaží o to, abychom do kina vstoupili s téměř nulovými informacemi. I z toho důvodu se v minulosti v traileru pro Infinity War rozhodli přidat záběry, které se do finální verze nedostaly. Cílené zmatení diváků upoutávkou bylo jednou z možností, jak docílit toho, aby do kinosálu přišli prakticky zcela nepřipraveni. Něco podobného si na nás proto zřejmě připravili i při traileru k Endgame.

„To je ten pocit, který chceme s bratrem replikovat pro ostatní děti toužící být překvapené. Právě proto omezujeme množství dostupných informací. Proto se snažíme lidi mást,“ odůvodnil kroky bratrů Russů Joe Russo s dodatkem, že i malá nápověda z traileru může zničit film.

Avengers: Endgame se stane zatím nejdelší marvelovkou s přibližně tříhodinovou stopáží. Podle posledních informací by mělo jít o rovných 182 minut.

„Máme množství postav, s nimiž znovu pracujeme, a vyžadují takové množství času,“ zdůvodnil délku filmu Russo. Avengers: Edngame se v Česku dočkáš 25. dubna 2019. Pro další informace klikni sem.

Domů
Sdílet
Diskuse