Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. dubna 2019 16:37
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Řidička trolejbusu v Českých Budějovicích si za jízdy lakovala nehty na nohou. Byla pod vlivem drog

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Cestující na ni zavolali policii.

Cestující v Českých Budějovicích jeli v pátek 12. dubna se vskutku netradiční řidičkou. Trolejbus totiž řídila žena, která si za jízdy lakovala nehty na nohou. Tak to aspoň vypověděli svědci, kteří se v dopravním prostředku vezli. Policisté pak zjistili, že je pod vlivem drog. Odebrali jí řidičský průkaz.

O neobvyklé jízdě trolejbusem informoval jeden cestující, který si všiml, že se žena, která seděla za volantem, chovala podivně.  Hlídka policie si na ni proto počkala na konečné zastávce, kde na ni čekal test na drogy.

Řidička trolejbusu v Českých Budějovicích si během jízdy lakovala nehty na nohou. Byla pod vlivem drog
Řidička trolejbusu v Českých Budějovicích si během jízdy lakovala nehty na nohou. Byla pod vlivem drog Zdroj: Wikimedia Commons

„K případu toho prozatím nemůžeme mnoho sdělit, protože nemáme od policie žádné oficiální informace. Mohu jen doplnit, že se věc stala na trolejbusové lince číslo tři,“ uvedl serveru iDnes.cz mluvčí tamního dopravního podniku Viktor Lavička.

Řidička přitom pracovala u dopravního podniku deset let a nikdy s ní nebyly žádné potíže. Případ vyšetřují jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí jí tři roky odnětí svobody. 

Domů
Sdílet
Diskuse