Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2019 16:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na albu pro Game of Thrones hostují Travis Scott, The Weeknd, A$AP Rocky, Lil Peep a mnozí další

HUDBA
Uložit Uložené

Poslouchej 14 skladeb a soundtracků k nejpopulárnějšímu seriálu současnosti.

Seriál Game of Thrones se blíží ke konci a poslední série se zatím těší obrovskému úspěchu, diváci hltají jeden díl za druhým, nyní však máme dobrou zprávu i pro hudební fanoušky. Ať už jsi populární seriál jedeš, nebo ne, od dnešního dne si můžeš poslechnout celé album inspirované právě tímto projektem HBO.

Na For the Throne se nachází 14 skladeb a je specifické i tím, že se netočí výhradně kolem rapu, i když pravdou zůstává, že tento žánr má mírnou převahu. Na své si přijdou fanoušci popu i rocku a své o tom hovoří i zastoupení interpretů, jejichž jména najdeš přímo v tracklistu výše.

Podle očekávání najdeš album na streamovacích službách, ty však už určitě dávno využíváš, takže to pro tebe nepředstavuje žádný problém. V nejbližších hodinách bychom se ještě měli dočkat videoklipu ke skladbě Power is Power s The Weekndem, SZA a Travisem Scottem, takže zůstaň naladěn.

Domů
Sdílet
Diskuse