Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2019 14:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cersei stála v okně, popíjela víno a za epizodu vydělala 500 000 dolarů. Leně Headey tleskají fanoušci na internetu

Cersei stála v okně, popíjela víno a za epizodu vydělala 500 000 dolarů. Leně Headey tleskají fanoušci na internetu
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Královna dostává za své výkony slušně zaplaceno.

Pokud jsi zarytý fanoušek seriálu Game of Thrones a očekával jsi, že v poslední sérii se dočkáme rozuzlení proroctví a zakončení psychologického vývoje mnoha postav, pak jsi byl zřejmě zarmoucen.

Fanoušci na sociálních sítích nadávají tvůrcům seriálu, že se vykašlali na hlavní myšlenku Game of Thrones a raději chtěli nesmyslnými tahy v scénáři lahodit některým divákům.

Kromě kritiky se však na sociálních sítích objevil i vtipný příspěvek Jamese Pottera, který si všiml, že královna Cersei, alias herečka Lena Headey, v poslední osmé sérii nehraje takovou roli, jakou by mohla.


V úvodních částech se rozčilovala nad tím, že její žoldáci z Golden Company nepřinesli slony, pak se několikrát odmítla vzdát a nakonec se postavila do okna, popíjela víno a sledovala, jak se jí město King's Landing rozpadá na kousky pod dračím ohněm.

James Potter si vzpomněl na to, že Lena navzdory všemu patří mezi největší hvězdy seriálu, a tak jí HBO za každou epizodu v poslední sérii zaplatilo minimálně 500 tisíc dolarů. V minulosti se objevily zprávy o tom, že herci jako Lena a Nikolaj Coster-Waldau ztvárňující Jamieho Lannistera vydělávají až milion za epizodu, ale potvrzeny byly jen nižší částky.

Uživatel Twitteru proto úsměvně konstatoval, že v osmé sérii Cersei vydělává statisíce za postávání v okně a popíjení vína (za každou minutu na obrazovce v 8. sérii inkasovala 48 000 dolarů), protože Lena se nezúčastnila ani souboje proti Night Kingovi a nemusela natáčet nekonečné noční bitvy.

Domů
Sdílet
Diskuse