Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2019 12:28
Čas čtení 1:03
Dušan Šutarík

Tom Hardy měl hrát mladého Wolverina. Režisér X-Men: First Class hovoří o sequelech, které nikdy nemohl natočit

Tom Hardy měl hrát mladého Wolverina. Režisér X-Men: First Class hovoří o sequelech, které nikdy nemohl natočit
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

Velká škoda, že se Vaughnovy plány nezrealizovaly.

Režisér Matthew Vaughn se v nedávném interview rozhovořil o tom, jaké plány měl se sequely pro svou komiksovku X-Men: First Class. Jak však řekl, studio s jeho nápady sice souhlasilo, ale dalšími kroky je zároveň pohřbilo. Takže talentovaný tvůrce dal mutantům sbohem.

„Můj plán byl natočit First Class, pak druhý film s mladým Wolverinem v 70. letech, aby se chronologicky pokračovalo s těmi postavami podle mé verze,“ řekl Vaughn.

„A moje finále mělo být Days of the Future Past, kde by se všechny postavy setkaly pohromadě. Řekněme si upřímně, co by bylo epičtější, než přivést Iana McKellena, Michaela Fassbendera, Patricka Stewarta a Jamese McAvoye do jednoho filmu?“

Matthew Vaughn prezradil svoje pôvodné plány s X-Men sériou. Rolu mladého Wolverina chcel zveriť Tomovi Hardymu
Matthew Vaughn prezradil svoje pôvodné plány s X-Men sériou. Rolu mladého Wolverina chcel zveriť Tomovi Hardymu Zdroj: 20th Century Fox

Vaughn dále dodal, že po tom, co dokončil scénář pro Days of the Future Past, uvažoval o tom, že roli mladého Wolverina by si mohl zahrát Tom Hardy. Ve studiu 20th Century Fox sice s filmem souhlasili, ale podle Vaughna to pokazili tím, že jako další v sérii natočili X-Men: Apocalypse.

Doporučeno
Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? 13. května 2020 16:26

„Hollywood nerozumí postupnému budování. Jeho šéfové jedou v autě 100 mil za hodinu, dívají se do zpětného zrcátka a nechápou, proč narazili,“ dodal Vaughn. Velká škoda, že X-Men sága nešla podle Vaughnových představ.

Hardy jako mladý Wolverine je totiž představa, která se nám mimořádně zamlouvá. Apocalypse si odnesl poměrně vlažné ohlasy a nadcházející X-Men: Dark Phoenix se rodil v obrovských bolestech.

Dosavadní ukázky přitom zatím o velkolepém filmu zcela nesvědčí. Po premiéře si dají mutanti odpočinek a čeká je restart, takže na Vaughnovy plány už asi můžeme zapomenout. Do našich kin se Dark Phoenix dostane 6. června 2019



Seznam nejlepších filmů herce Tom Hardy najdeš v naší filmové databázi.
Domů
Sdílet
Diskuse