Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2019 11:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine je opět blíž ke svobodě. Čeká se na přiznání posledních dvou obviněných, které udal

HUDBA
Uložit Uložené

Tekashi se díky intenzivní spolupráci může dostat na svobodu už za pár měsíců.

Celkově 6ix9ine ukázal prstem na 11 kolegů z gangu Nine Trey, který byl veřejností kategorizovaný jako nebezpečný. Učinil tak poté, co se dozvěděl, že mu hrozí až doživotní trest, protože byl obviněn v devíti případech.

Nejprve se ke spojení s drogami a ozbrojenému výtržnictví přiznal sám, uzavřel dohodu o vině a trestu a následně se ještě s federální policií dohodl, že jí pomůže chytit zbytek skupiny. Pro Tekashiho je nyní nejdůležitější, aby se všichni co nejdříve přiznali, čímž by si splnil svou povinnost vůči státu.

Doporučeno
Novinky v případu Tekashiho 6ix9ine: Je blíže k zářijovému propuštění a rapeři ho pořád dissují Novinky v případu Tekashiho 6ix9ine: Je blíže k zářijovému propuštění a rapeři ho pořád dissují 27. dubna 2019 12:23

Včera a dnes se podle Page Six přiznali další dva obvinění, kteří si tak pochopitelně chtěli zkrátit trest. I přesto je nyní čeká minimálně 6 let a také pokuta ve výši maximálně 150 tisíc dolarů.

Aby se mohl 6ix9ine ucházet v úvodu příštího roku o propuštění, přiznat se musí ještě zbylí dva bývalí členové gangu. V tom případě by se ho měl týkat slib prokuratury, která chce snížit jeho trest na nutné minimum.

V překladu to znamená, že by po 23. lednu 2020 mohl být volný. Otázkou stále zůstává, zda využije možnost programu na ochranu svědků, nebo bude pokračovat v kariéře jako 6ix9ine.

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění 20. února 2019 18:28
Domů
Sdílet
Diskuse