Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2019 14:48
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Kelvyn Colt znovu v Praze! Spolu s ním vystoupí český talent The-O nebo slovenský Marko Damian

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Dej si malou ochutnávku před akcí, na které by neměl chybět žádný fanoušek současného zvuku.

Kelvyn Colt opět v Praze. Po velkém úspěchu na patnáctém Addictu si talent z Berlína znovu podmaní české fanoušky, tentokrát na lodi Cargo Gallery v úterý 11. června. Raper, který ukončil studium na právnické škole, aby se naplno věnoval rapu, je silně ovlivněn Tupacem a Kid Cudim. 

Jeho hudba kombinuje tvrdý rap i melodické r'n'b a nejspíš i díky tomu ho magazín Billboard zařadil do seznamu Vevo DSCVR 2019 Artists To Watch.

Pražský koncert slibuje neopakovatelný vibe, živelnou show i největší bangery jako Bury me alive nebo Moon. Atmosféru vystoupení jako support posílí i dva další umělci – český The-O a slovenský Marko Damian, který pod COMEBACKGANG vydal své 50 WESTSIDE EP.

Tentokrát se zaměříme na mladého rapera The-O, který letos v červnu vydal své první album Obři a Víly. Teprve šestnáctiletý umělec si nebere servítky a všechny beaty i texty si připravuje sám. Za jeho kvality mluví vlastní tvorba a na albu o jedenácti skladbách tak najdeš jen jediného hosta – tím je jeho sestra VALI. O mix a master alba se postarali D.Kop a Dobrin Mitchev.

Písmeno „O“ v jeho nicku charakterizuje jeho tvorbu – nula, smrt, ale i život jako takový. Prostě uzavřený kruh. Každý člověk podle rapera hledá svůj svět radosti a štěstí a právě o tom je celé album Obři a Víly, které bude křtít na úterní akci v Cargo Gallery. Poslechnout si ho můžeš na Spotify kliknutím sem.

Kelvyn Colt + support: Marko Damian + The-O

úterý 11. 6. 2019, 19:00

Cargo Gallery

Facebook událost zde 

Domů
Sdílet
Diskuse