Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2019 14:19
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Frozen 2 bude podle traileru temnou jízdou, v níž půjde hrdinům o život

Frozen 2 bude podle traileru temnou jízdou, v níž půjde hrdinům o život
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sestry Elsa a Anna do našich kin dorazí už letos.

Slavný animák Frozen (Ledové království) byl v roce 2013 hitem, který docenili kritici i diváci. Snímku se mimo jiné podařilo uspět na Oscarech (animovaný film, píseň) či Zlatých glóbech (nejlepší animovaný film). Čekání na novou část (kraťasy nepočítaje) však bylo navzdory pozitivní odezvě k filmu pořádně dlouhé.

Po přibližně šesti letech tu ale máme konečně nový příběh s další várkou čerstvých záběrů. Doufejme ale, že Frozen 2 bude na vyšší kvalitativní úrovni než průměrný animovaný kraťas Olaf's Frozen Adventure (Ledové království: Vánoce s Olafem) z roku 2017.

Nová upoutávka působí naštěstí poměrně schopně a už minulým trailerem nám tvůrci ukázali, že bychom se tentokrát mohli dočkat i temnější verze (Elsiny nezdary při běhu přes moře, Annino vytažení meče proti neznámému nepříteli), kterou by určitě docenilo zejména starší publikum. Kromě toho nás však samozřejmě bude čekat množství zábavy s dobře známým sněhulákem Olafem.

Režie filmu připadla tak jako v případě první části na starosti Chrisi Buckovi a Jennifer Lee. O scénář se tentokrát kromě Jennifer Lee postarala i Allison Schroeder (spoluscenáristka Christopher Robin). Česká premiéra je plánována na 21. listopadu 2019. Více informací o pokračování tohoto očekávaného animáku zjistíš v tomto vlákně.

Nedávno vydaný plakát

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Walt Disney Studios (@disneystudios),

Domů
Sdílet
Diskuse