Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2019 15:14
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Vodič v Žiline zrazil mladého diviaka, ten sa so zlomenou končatinou plazil po sídlisku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Bezcitnosť niektorých ľudí nepozná hranice.

Jeden z obyvateľov žilinského sídliska Hájik natočil vodiča, ktorý narazil do skupiny mladých diviakov. Podľa záznamu minimálne jedno z mláďat utrpelo vážne zranenia a so zlomenou končatinou sa muselo odplaziť z cesty.

Video na Youtube vložil regionálny portál Žilinak. Nie je isté, či vodič do stáda diviakov narazil zámerne, ale video jasne nasvedčuje tomu, že pred nárazom vôbec nespomaľoval a následne ani kvôli zranenému zvieraťu nezastavil.

Podľa portálu Žilinak je na sídlisku rozšírený výskyt divej zvery, ktorá na mieste pravidelne hľadá potravu. Je teda možné, že vodič do zvierat narazil cielene. V každom prípade, treba podotknúť, že takto sa podobné situácie rozhodne neriešia a čin vodiča rozhodne odsudzujeme. Rovnako na konanie vodiča pod videom reagovali užívatelia Youtube, ktorí pre dotyčného nenašli žiadneho pekného slova.

Domů
Sdílet
Diskuse