Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2019 7:52
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Brita odsoudili k 50 minutám vězení. Po požití kokainu, alkoholu a marihuany své expřítelkyni rozmlátil okno koštětem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V cele musel napsat omluvný dopis.

Ve Velké Británii padl nový rekord, 23letého muže totiž odsoudili k 50 minutám vězení. Shane Jenkins měl tento čas využít k napsání dvou omluvných listů, píše Mirror.

Ve vězení se ocitl kvůli poškození majetku a útoku na dva policisty, přičemž následně z místa dění utekl. Shane totiž své expřítelkyni rozmlátil okno násadou od koštěte a ohrozil dva policisty. U soudu jeho právník oznámil, že byl pod vlivem alkoholu, marihuany a kokainu.

Man is given Britain's shortest ever jail sentence of 50 MINUTES and told to write letters of apology after he's convicted of smashing up his ex's windows with a broom

Shane u soudu přiznal, že se choval jako idiot. Omluvné listy musel věnovat právě své expřítelkyni a dvěma policistům, v nichž vysvětluje, že se nechtěl dopustit žádného zločinu. Vše se událo velice rychle a neměl čas přemýšlet nad důsledky, kterých dnes velmi lituje.

Domů
Sdílet
Diskuse