Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2019 15:10
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muži provozovali tak velkou marihuanovou farmu, že měli doručovací dodávky na její přepravu

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Farmu založili v průmyslové hale.

V anglickém hrabství Yorkshire narazili policisté z oddílu Humberside na obrovskou marihuanovou farmu. Tři vietnamští občané využili nevyužívanou halu v průmyslovém parku, kde nechali nainstalovat nástroje potřebné na velkokapacitní pěstování této rostliny. Muži zákona na farmu narazili díky vyšetřování, které je přivedlo až do haly. V ní našli obrovské množství marihuany v hodnotě od 70 do 112 milionů korun

Hala ve městě Scunthorpe sloužila k pěstování rostliny delší dobu. V rámci zásahu se podařilo zadržet kolem 15 tisíc kusů rostlin. Některé čekaly na balení a distribuci pouličním dealerům, jiné zase byly v počáteční fázi růstu.


Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Rostliny i nástroje využívané k pěstování budou policií zničeny. Ve svém vyjádření zároveň bezpečnostní složky vyzvaly občany, aby policisty kontaktovaly, kdyby měli informace o takových pěstitelských aktivitách i oni.

Na farmu se krátce po oznámení přijelo podívat i několik fotografů místních britských webů. Zachytit se jim podařilo policisty vykonávající zajišťovací práce, ale i čtyři zaparkované dodávky, které připomínaly dodávky supermarketu Tesco. Marihuanová operace byla pravděpodobně tak rozsáhlá, že si Vietnamci na přepravu vypěstovaných rostlin pořídili doručovací vozidla.

Domů
Sdílet
Diskuse