Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2019 15:03
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Vladimir 518 a Orion hrají nacisty, Matěj Ruppert samotného Hitlera. Sleduj nový klip od Monkey Business

HUDBA
Uložit Uložené

Užij si skvělý klip od Monkey Business na skladbu Worst Lover Ever.

Formace Monkey Business se hlásí o slovo s novým klipem. Vizuálu se tentokrát dočkala skladba Worst Lover Ever, která se objevila na devátém studiovém albu kapely s názvem Bad Time for Gentlemen, které vyšlo loni. A o skvělou podívanou je opět postaráno.

Za režií klipu stojí Giulio De Blasio, Pavel Mrázek a zpěvák kapely Matěj Ruppert, který si zároveň střihl i zajímavou roli. V klipu si totiž zahrál vůdce třetí říše Adolfa Hitlera a aby toho nebylo málo, do nacistických uniforem se vedle něj oblékli i členové PSH Vladimir 518 a Orion

„Pro tuhle skvělou kapelu si člověk ty zmrdy rád zahraje,“ napsal před chvílí Vladimir 518 na svém facebookovém profilu.

Herecký ansámbl dále doplňují Anna Geislerová a Daniel Sidon. A výsledek rozhodně stojí za to

Doporučeno
Monkey Business mají v novém klipu Bena Cristovaa, Ewu Farnou, Vaša Patejdla a další. Nové album vyjde v říjnu Monkey Business mají v novém klipu Bena Cristovaa, Ewu Farnou, Vaša Patejdla a další. Nové album vyjde v říjnu 23. července 2018 21:50
Domů
Sdílet
Diskuse