Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2019 13:50
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Žena autem srazila kamaráda, který na Instagram přidal video, jež ji zachycuje v trapné situaci

ZAJÍMAVOSTI VIDEO
Uložit Uložené

Při snaze kadeřnice o pomstu ji natočila kamera.

Vztahy s přáteli mohou být někdy náročné, ale jen málokdo se odhodlá k tomu, aby po sporu s blízkou osobou nasedl do auta a jednoduše do ní narazil vozidlem. Takový případ se podle 9 News odehrál mezi kadeřnicí Karlou Condon a jejím kamarádem, který na sociálních sítích sdílel video, na němž se Karla nachází mimo domov.

Doporučeno
Skopl muže ze skútru a nechal se přejet autem. Na útočníka se vrhlo 10 lidí, kteří ho předali policii Skopl muže ze skútru a nechal se přejet autem. Na útočníka se vrhlo 10 lidí, kteří ho předali policii 12. srpna 2019 10:03

Kadeřnice svým přátelům ale předtím klamně tvrdila, že zůstává doma, čímž ji zmíněný muž podrazil. Poté, co zjistila, co se stalo, mu měla Karla napsat sms zprávu ve znění: „Přísahám Bohu, že je po tobě, kamaráde.“

Celá situace se nakonec vyostřila do momentu, kdy Karla svého kamaráda srazila autem, ale zjevně nebylo v jejím úmyslu, připravit jej o život. 

Soud ji však za její nebezpečné jednání, při kterém téměř přejela nejen zmiňovaného pána, ale také cizí ženu, odsoudil na 12měsíční trest odnětí svobody. O podmínečné propuštění může žádat po třech měsících.

Domů
Sdílet
Diskuse