Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. září 2019 15:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Orální sex na pódiu během festivalu Burning Man? Vítěz Grammy si na pódiu užíval s přítelkyní, která následně zveřejnila video

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Festival Burning Man je plný bizarností, tuto však pravděpodobně nikdo nečekal.

Festival Burning Man každoročně přivítá několik desítek tisíc návštěvníků různých hudebních žánrů. Ti, kteří se přišli podívat na vystoupení DJe Flumeho, však byli svědky bizarní situace, která se dá vysvětlit jen velmi těžko.

Vítěz Grammy z roku 2017 během vystoupení před řadou fanoušků předvedl na pár sekund sexuální scénu s herečkou, o níž se již déle předtím říkalo, že je i jeho přítelkyní.

Doporučeno
Bláznivé módní kreace, polonahá těla a cyklistické prvky. Jaké outfity přinesl festival Burning Man 2019? Bláznivé módní kreace, polonahá těla a cyklistické prvky. Jaké outfity přinesl festival Burning Man 2019? 2. září 2019 15:07

Později se video přímo z pódia z detailnějšího pohledu dostalo i na internet a DJ se aktuálně dostal pod palbu kritiky veřejnosti. Zveřejnila ho samotná Paige Elkington, později však bylo odstraněno. 

Negativní komentáře se spojují i se skutečností, že festival Burning Man dlouhodobě bojuje proti sociálním sítím i influencerěm, a tak záznam sexuální scény jde výrazně proti celkové myšlence. Našli se však i tací, kteří napsali, že právě díky tomuto videu přijdou v příštím roce na festival osobně. Zatím není jasné, jak na tuto událost reagují organizátoři.

Domů
Sdílet
Diskuse