Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2019 9:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish jako ďábel poukazuje na nebezpečí klimatické katastrofy videem plným plamenů. Přidává se ke Gretě Thunberg

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka si uvědomuje, že ji sleduje spousta lidí, a tak se rozhodla svůj vliv využít tím nejsprávnějším způsobem.

Obrovské části lesů na celém světě hoří, čímž způsobují dosud nevídané zahřívání země, které má výrazný vliv na globální oteplování. Odborníci se shodují, že situace může způsobit klimatickou katastrofu, přesto není jasné, jak ji efektivním způsobem vyřešit.

To si uvědomují i známé osobnosti, mnoho z nich je zároveň ochotno využít svůj dosah, aby alespoň rozšířily informaci o problematice, díky čemuž si může široká veřejnost uvědomit vážnost problému. Aktuálně se o to pokusila i Billie Eilish, které je sice jen 17 let, ale patří mezi nejsledovanější zpěvačky na planetě.

Myšlenku aktuálně vydaného videoklipu ke skladbě all the good girls go to hell věnovala právě globálnímu oteplování. Přidává se tak ke Gretě Thunberg a stovkám tisíc dalších, kterým na budoucnosti Země záleží. Konkrétně dává do pozornosti i web, kde se dozvíš, co se vlastně děje a jak můžeš pomoci.

Doporučeno
Když hejteři vytahují váš vzhled a rozdílnosti, víte, že vyhráváte, napsala švédská aktivistka Greta Když hejteři vytahují váš vzhled a rozdílnosti, víte, že vyhráváte, napsala švédská aktivistka Greta 2. září 2019 8:38
Domů
Sdílet
Diskuse