Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2019 13:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus je na party, kde se šňupe kokain, ale nebaví se. Byl to ráj, ale je čas jít dál, léky ani alkohol nepotřebuje

HUDBA
Uložit Uložené

Rozlučková skladba pro manžela nyní dostává i vizuální zpracování.

Zpěvačka Miley Cyrus je aktuálně spojována primárně s kontroverzí kolem rozvodu, protože sama řekla, že ji překvapilo, jak rychle herec Liam Hemsworth dokázal podat oficiální žádost. Ona zatím ve studiu pracovala na skladbě o rozchodu s názvem Slide Away, kterou původně zveřejnila bez videoklipu, ale i přesto se setkala s obrovským pochopením a úspěchem.

Cyrus přidala i vysvětlující příspěvek, ve kterém píše, že se i ona vyvíjí a aktuálně se dostala do fáze, kdy už k Liamovi necítí to, co před časem. Dodává, že v tomto případě nepotřebuje drogy ani alkohol, aby se vyléčila. Tuto myšlenku kopíruje i videoklip, kde máme možnost vidět popovou hvězdu, jak v klubu postává vedle těch, kteří se baví.

Před několika dny se ještě Miley Cyrus vyjádřila na Twitteru, kde bylo jejím cílem vysvětlit, že Liama ​​nikdy nepodvedla. Snažila se to vysvětlit natolik přesvědčivě, že o sobě prozradila i to, co možná neměla. Mluví například o experimentování s drogami nebo o nahých fotkách na internetu.

Doporučeno
Miley Cyrus: Mám více nahých fotek na internetu než jakákoli žena, můj největší hit je o extázi a kokainu Miley Cyrus: Mám více nahých fotek na internetu než jakákoli žena, můj největší hit je o extázi a kokainu 23. srpna 2019 13:45
Domů
Sdílet
Diskuse