Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2019 10:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Luisa popisuje své panické ataky, zatímco se vozí v pohřebáku. V klubu zkouší KPR a drogy

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Raperka Luisa hostuje na albu Viktora Sheena, který vydává temný videoklip ke skladbě Cizí sny.

Rapperka Luisa je hostem na skladbě Viktora Sheena z jeho zatím posledního alba, které spatřilo světlo světa již před delší dobou. Nyní jsme se dočkali i slibovaného doprovodného vizuálu. Ten se podobně jako samotný track nese v temné atmosféře, jako rekvizity využili tvůrci truhlu a pohřební auto. Režii si v tomto případě vzal na starosti Luboš Rezler se svým početným týmem. 

Členka Comebackgangu na svém instagramovém účtu objasnila, že v textu popisuje své panické ataky, a tak jen potvrzuje pověst interpretky, která si stále může dovolit rapovat v první řadě o sobě a přesto zaujmout. Právě to ji dlouhodobě od zbytku kolegyň odlišuje nejvíce. 

Aktuální projekt Viktora Sheena Černobílý svět si bez pochyb zaslouží pozornost domácího publika. Podobně jako kluci z Milion Plus, i on má jako reprezentant nové vlny vlastní charakteristický styl.

Domů
Sdílet
Diskuse