Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2019 12:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Steve-O přiznal, na jakých drogách byl závislý. Miloval kokain i Xanax, mluví o halucinacích na ketaminu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Populární představitel série Jackass zveřejnil video, na kterém se přiznává k užívání kokainu, metamfetaminu, ketaminu, tabletek na spaní a mnoha dalších drog.

Kultovní sérii Jackass již pravděpodobně nikomu představovat není nutné. V rámci ní se zviditelnil i jeden z hlavních účinkujících Steve-O, který, podobně jako jeho kolegové, často riskoval život kvůli dobrým záběrům a užíval si všechny druhy bolesti. Právem si měli diváci možnost myslet, že svou roli v rámci natáčení sehrály i drogy, což aktuálně bavič potvrzuje v upřímném videu.

Doporučeno
Steve-O chce bojovat s Justinem Bieberem místo Toma Cruise Steve-O chce bojovat s Justinem Bieberem místo Toma Cruise 2. července 2019 8:56

Rozhodl se odhalit, jaké drogy ve svém životě vyzkoušel a také dodal doprovodný komentář. Prozradil, v jakém čase a proč bral například kokain, ketamin nebo metamfetamin a taktéž dodal i pár konkrétních pikantérií. V některých případech experimentoval natolik, že volil i alternativní formy aplikace drog, takže měly ještě silnější účinky. 

Aby byla jeho výpověď ještě důvěryhodnější, přidal i doprovodná videa z minulosti, na nichž je vidět, jak se po požití jednotlivých drog choval. Popisuje, jaké stavy a halucinace zažil, samozřejmě však nemá jít o návod, jak se stát závislým. Právě naopak, následujících 13 minut by mělo být dostatečným varováním pro každého.

Domů
Sdílet
Diskuse